Fitbit este încântat să dezvăluie întoarcerea vellicilor de frați cu o a doua colecție elegantă de accesorii Fitbit Belat. Parteneriatul de lungă durată al lui Fitbit cu Consiliul Designerilor de Fashion of America (CFDA) a adus viața acestui nou parteneriat.

Parteneriatul îmbină limitele dintre modă, precum și fitness, avansare, precum și tehnologie, pentru a sprijini designeri emergenți precum Ph5, Kim Shui, Victor Glemaud, precum și mai multe.

Această nouă colecție pentru Fitbit prezintă benzi din piele țesută, care vor aduce un pic de înaltă calitate la Sense 2, Sense, Versa 4 sau Versa 3 se bucură la încheietura mâinii. Continuați să citiți pentru a descoperi totul despre noua colecție de designeri interesante!

Aceste noi benzi de piele țesute Horween® integrează stilul vintage cu un nou lux

Această bandă ușoară, din piele cu cereale complete, prezintă o idee din oțel inoxidabil gravată cu logo-ul Vellies Frates. Pielea este realizată manual cu uleiuri premium, precum și coloranți, precum și este bronzată în Chicago cu metode standard de lucru din piele pentru a se asigura că materialele naturale se modelează la încheietura mâinii, precum și să stabilească acea suprafață specială a patinei în vârstă. Vorbește despre ridicarea unui design fără vârstă!

Piele țesută negru. Această bandă de piele țesută neagră aduce un nivel ridicat de uzură zilnică.

Piele țesută de stejar. Cu această bandă caldă din piele țesută maro, un neutru nu a arătat niciodată atât de bine.

Despre vellies de frați

Condusă de creator, precum și de director inovator, Aurora James, fratele Vellies produce accesorii de lux, eterice, în parteneriat cu artizani de pe glob, folosind materiale durabile, precum și stiluri pe care doriți să le purtați pentru totdeauna.

Cumpărați vellii de frați pentru colecția de piele țesută Fitbit 24mm Conectați -vă pentru Sense 2, Sense, precum și Versa 4, precum și Versa 3, oferite în dimensiuni puțin, precum și mari pentru 54,95 USD fiecare. ** Pe lângă noul țesut din piele țesută Benzi, de asemenea, încă mai folosim scrunchies de piele vellies fraters (negru, precum și stejar) pentru 54,95 USD, care sunt, de asemenea, compatibile cu Sense 2, Sense, Versa 4, precum și Versa 3. Rețineți că acestea sunt disponibile în puțin timp de precum și mediu.*

Pe măsură ce accesoriile oficiale Fitbit create pentru a lucra cu produse Fitbit, precum și verificate pentru confort, precum și durabilitate, aceste benzi accesorii pot fi cumpărate doar pe Fitbit.com.

Vrei să descoperi mult mai multe despre colecțiile de designer pentru Fitbit? Descoperiți aici.

* Bucurați -vă de oferit separat

** Accesoriile din piele sunt confecționate din piele Horween®, precum și alte materiale.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.