Actualizare pe 28 noiembrie 2017 – Astăzi am vorbit cu Bernie Profato, directorul executiv al Comisiei de atletism din Ohio, care a confirmat că biroul său a investigat mulți luptători pentru depunerea unei sânge falsificate. Prodota confirmă că 23 de luptători au fost suspendați. Acestea includ 21 de luptători MMA amatori și 2 profesioniști.

Profato a publicat următoarea listă de luptători implicați:

Ancheta este în desfășurare, cu toate acestea, în această etapă, un producător de meciuri s -a prezentat recunoscând la orchestrarea acestei scheme de lucrări de sânge falsificate. Se pare că el a oferit Comisiei de atletism din Ohio o declarație care identifică amploarea fraudei. Toți cei 23 de luptători au convenit să sufere o muncă de sânge adecvată și mi se recomandă ca testele să revină negativă, indicând adversarii care au concurat în mod involuntar împotriva acestor luptători nu au fost expuși la vătămări fizice din această schemă nefericită.

__________________________

BlugreaSsmma.com raportează că mai mult de 20 de luptători au fost suspendați de Comisia de atletism de stat din Ohio „în colaborare cu o anchetă a lucrărilor de sânge falsificate”.

Statul necesită munca de sânge ca o precondiție pentru licențele sportive combative ca o cerință fundamentală de siguranță pentru a vă asigura că adversarii nu sunt expuși la boli precum HIV, hepatită B și hepatită C.

Postul nu este clar cu privire la modul în care se presupunea că munca de sânge a fost falsificată, însă dacă există o dovadă a falsificării muncii în sânge, pot exista repercusiuni legale pe scară largă.

Un caz de sânge falsificat îi poate expune pe cei implicați în scandal la consecințele de reglementare ale Comisiei de atletism. Repercusiunile penale și civile nu sunt, de asemenea, în afara posibilității.

Dacă un concurent a contractat o boală suportată de sânge, orice persoană implicată în procesul de falsificare poate fi vizată în procedurile civile care solicită daune. Există chiar și precedentul că răspunderea civilă poate curge către o comisie atletică dacă expun neglijent un individ la riscul bolii suportate de sânge, permițând unui concurent să lupte fără medicali curățați. În 2009, o instanță de apel din California a decis că statul este expus la răspundere atunci când au licențiat un concurent care nu a reușit să furnizeze un test de sânge negativ pentru HIV. Curtea de Apel a declarat după cum urmează să se răstoarne o hotărâre judecătorească mai mică

Comisia nu are nicio discreție să emită o licență de box sau să autorizeze un boxer să participe la un meci, cu excepția cazului în care boxerul depune un test HIV negativ. Astfel, Comisia și -a încălcat sarcina obligatorie atunci când, așa cum s -a pretins în FAC, a aprobat boxerul în cauză o licență de box și i -a permis să participe la meciul de la 3 iunie 2005, fără a depune un test HIV negativ.

Trebuie să notez că nu există nimic în raportarea lui Bluegrassmma care indică neglijența comisiei, cu toate acestea, subliniez cele de mai sus pentru a ilustra că implicațiile legale se pot răspândi mult și în general, dacă afirmațiile verifică adevărat.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Luptă suspendat 120 de zile pentru dezvăluire medicală necinstită 10, 2021
Bellator a dat în judecată în procesul de concediere greșită cu acuzații severe 25, 25, 2016
Atât bazele de date de box și MMA gata să înregistreze Bare Knuckle Batting Suspensions Ijune 4, 2018in „Bare Knuckle Box”