de Mike Arnold

Riscuri și beneficii

O mulțime de motive comune pe care un individ le transferă la utilizarea pe termen lung este, în mod normal, să accelereze progresul. Acest lucru poate fi realizat în două moduri diferite. Unul, rămânând sub influența acestor medicamente la nesfârșit, individul este expus la efectele lor de construire a mușchilor pentru o perioadă mai lungă de timp, permițându-i astfel să se dezvolte mult mai rapid. Cu toate acestea, pentru ciclii standard care au în vedere că trecerea la utilizarea continuă, așteptările lor pot depăși ceea ce se găsește în practică. Acest lucru se datorează faptului că AAS nu demonstrează o relație liniară între creșterea musculară și timpul de expunere. Cu alte cuvinte, timpul petrecut în utilizarea steroizilor nu se corelează direct cu cantitatea de câștiguri pe care o va face. Cu cât sunt utilizate steroizi mai lungi, cu atât vor fi mai puțin excelente câștigurile. Există mai multe aspecte fiziologice cunoscute responsabile de scăderea ratei de creștere care apare cu o expunere prelungită. Deci, trebuie să înțelegem din timp că efectuarea saltului la utilizarea continuă nu este o garanție a unei rate de creștere accelerate drastic.

Cu toate acestea, dacă BB -urile dorește să -și dezvolte musculatura considerabil dincolo de pragul său natural, la un moment dat, metoda standard „On = Time Off” nu va mai fi suficientă pentru creșterea continuă. Acest lucru nu indică nevoia individuală de a face trecerea extremă de la ciclismul standard la o utilizare constantă, dar va trebui să rămână pentru o porțiune mai mare de timp în raport cu timpul său liber. Acest lucru se datorează faptului că mediul hormonal natural al organismului este capabil doar să sprijine o cantitate predeterminată de țesut muscular și, imediat ce depășește acest punct, hormonii exogeni vor fi necesari nu numai pentru a menține acea masă suplimentară, ci și pentru a construi țesut suplimentar. Întrucât un BB’R continuă să obțină o cantitate mai mare de țesut muscular și se mișcă suplimentar și, în plus, departe de ceea ce poate fi susținut de mediul său hormonal natural, cu mult mai multe medicamente pe care va trebui să le administreze în cumpărare pentru a compensa deficitul. În același mod, cu mult mai multă masă musculară pe care o are un BB, cu atât mai mult, va fi pentru el să mențină acea masă odată ce steroizii sunt îndepărtați din imagine. Concluzia este că dezvoltarea stimulată duce la cereri anabolice stimulate. Acesta este motivul pentru care un BB’R, până când atinge dimensiunea profesională, trebuie să utilizeze mult mai multe medicamente decât ceea ce era necesar la începutul carierei sale.

Este imposibil de spus în ce moment un individ ar putea avea nevoie să se îndepărteze de ciclismul standard și să-și crească cantitatea de timp la timp, deoarece există pur și simplu prea multe variabile care pot afecta rezultatul. Unii oameni pot crește foarte mari, în timp ce nu se îndepărtează niciodată de formatul standard de ciclism, în timp ce alții se luptă imens doar pentru a arăta ușor impresionant. Mesajul Take Home este că această decizie trebuie să fie contemplată numai după ce BB -ul a epuizat capacitatea sa de a face câștiguri suplimentare cu ciclism standard.

Am analizat această decizie din punct de vedere al progresului, dar ce zici de o perspectivă de încălzire? Cu AAS, cu cât le luați mai mult (presupunând că toate celelalte aspecte sunt egale), cu atât este mai mare impactul potențial asupra sănătății voastre. Cel mai crucial sistem afectat de AAS este sistemul cardiovascular, deoarece AAS în general poate avea mai multe efecte adverse în această zonă, cum ar fi: tensiunea arterială crescută, profilul lipidic modificat și hematocrit ridicat. Există, de asemenea, riscuri mai puțin cunoscute și mai puțin înțelese, cum ar fi mărirea inimii, leziunile musculare cardiace și funcția cardiacă modificată, dar o mulțime de BB’R aleg să se concentreze pe primul, deoarece au fost legate fără echivoc de atacul de cord și/ sau accident vascular cerebral. Rețineți că această asociere nu trebuie luată ușor, deoarece procentul de BB-uri care au murit în urma atacului de cord sau accidentului vascular cerebral indus de steroizi este alarmant de mare. Multe dintre aceste situații trec neobservate, deoarece majoritatea persoanelor care mor din cauza acestor afecțiuni nu sunt sportivi profesioniști (de aceea nu atrag interesul public). În plus, cu un număr atât de mare de oameni din SUA și în străinătate, murind din cauza bolilor cardiovasculare în fiecare zi, rareori este moartea individului atribuită consumului de steroizi. În schimb, examinatorul enumeră pur și simplu cauza morții ca infarct coronarian al arterei coronariene. Nu se face nicio legătură între steroizi și moartea prematură a individului.

O tendință tulburătoare, care este strâns legată de litigiul de ciclism vs. continuu și a luat rădăcină în mintea multor tineri BB-uri de astăzi, este nesocotirea flagrantă pentru întreținerea sănătății sistemului hormonal-reproductiv. Se pare că o mulțime de credință pot folosi la fel de mulți steroizi cum își doresc, atât timp cât vor … și atât timp cât vor efectua un PCT adecvat la încheierea ciclului lor pe mai mulți ani, toate vor fi bine. Permiteți -mi să vă spun, acest lucru nu este cazul. O mulțime de pensionari, precum și în prezent activi activi activi nu sunt LOnger capabil să producă cantități adecvate de testosteron endogen, indiferent de modul în care multe medicamente PCT se împing în gât sau se injectează în corpul lor. În același mod, sistemul de reproducere poate suferi daune permanente cu o utilizare extinsă. Nu este neobișnuit ca utilizatorii de steroizi pe termen lung să întâmpine probleme cu fertilitatea, chiar și până la punctul în care intervenția medicală devine necesară după ani de zile de a încerca fără succes să conceapă. În timp ce în mod normal, o recuperare poate fi făcută, nu este întotdeauna ușoară, de obicei necesită o supraveghere medicală pe termen lung și poate forța un cuplu să-și amâne planurile de a începe o familie. În cel mai rău caz, nu există copii deloc.

Una dintre problemele cu o mulțime de tineri, aspiranți BB (și tineri în general) este că alegerile lor de viață se bazează pe aici și acum, fără a face griji pentru modul în care deciziile lor le -ar putea afecta mai târziu în viață. Orbit de pasiunea lor, ei aruncă prudență vântului și, în acest sens, pot ajunge să regreteze modul în care și -au urmărit visul. De obicei, am auzit că tinerii BB spun că a avea copii nu contează pentru ei … sau că visul lor al BB este mult mai important. S -ar putea să se simtă așa acum, dar s -ar putea să se simtă cu totul altfel până când au lovit 30 de ani. Chiar dacă acești indivizi nu se răzgândesc și nu ajung niciodată să -și dorească copii, există o posibilitate foarte bună ca viitorul lor partener. Este crucial ca BB’R să înțeleagă și să cântărească riscurile potențiale implicate înainte de a începe o aventură care ar putea duce la necesitatea unor lucruri precum terapia de înlocuire a hormonilor de-a lungul vieții și anii de tratament cu fertilitate, deoarece după luarea acestor decizii, timpul nu poate să fie întors înapoi.

Majoritatea efectelor secundare ale steroizilor pot fi controlate prin acțiune preventivă și un pic de bun simț. Nu este nevoie ca un BB’R să moară tânăr sau să trăiască cu afecțiuni fizice severe din cauza alegerii sale de viață. Totuși, nu există garanții; Adesea se întâmplă rahatul. Un utilizator poate fi predispus la anumite condiții sau demonstrează intoleranță la unele sau o mulțime de efecte dăunătoare ale AAS. Deci, acei BB -uri care aleg să rămână continuu ar fi înțelepți să ia măsuri preventive, inclusiv urmărirea de rutină a markerilor cruciali de sănătate.

Un avantaj garantat de a rămâne în continuare este faptul că BB’R nu trebuie să se confrunte cu ascensiunile și coborâșurile emoționale sau fizice care însoțesc ciclismul standard. Nu există un singur BB -ul în viață, căruia îi place să se bucure de mușchiul său nou construit în timpul timpului liber. Pentru o mulțime de lucruri poate fi stresant emoțional și chiar deprimant. La urma urmei, cu perioada de timp și eforturi, BB -ul normal investește în acest sport, nu este nerezonabil să se aștepte la un anumit grad de reacție emoțională. Acest lucru pare să se întâmple mult mai frecvent în BB -urile mai tinere decât la băieții mai în vârstă. Acesta este doar rezultatul creșterii. BB-ul mult mai matur este capabil să-și examineze mult mai clar situația și să o vadă dintr-o perspectivă pe termen lung, în timp ce tinerii sunt în mod normal mult mai afectați de aici și de acum.

Un alt beneficiu de a rămâne pe este îmbunătățirea stabilității hormonale. Acum, nu mă înțelegeți greșit cu privire la asta. Nu spun că este mai sănătos ca organismul, în general, să rămână pe droguri o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, ascensiunile și coborâșurile constante implicate în procesul de ciclism nu permit niciodată organismului să se aclimatizeze în mediul hormonal actual. Rămânând relativ stabil în utilizarea noastră PED, anumite efecte secundare tind să se diminueze, în special cele legate de modul în care ne simțim. În același mod, evitând perioada obișnuită, nu trebuie să ne confruntăm cu nivelul de testosteron al unei fetițe în primele săptămâni de PCT. În total, este un proces mult mai ușor.

În timp ce există mai multe alte domenii pe care le -am putea acoperi în ceea ce privește riscurile și beneficiile utilizării continue, am ales să mă concentrez pe câteva domenii cruciale. În special, am vrut să ating acele aspecte ale sănătății noastre, care ar putea suferi daune pe termen lung, rămânând în continuare. De asemenea, am vrut să mă uit la unele dintre beneficiile primare experimentate prin a rămâne mai departe.

Considerente finale
Indiferent dacă selectați o utilizare continuă, doriți să rămâneți fideli abordării vechi-școlii sau să vă lămuriți undeva la mijloc, este o decizie pe care doar o puteți lua. Vă recomand cu tărie să aruncați o privire lungă și grea asupra obiectivelor dvs., capacității genetice, sănătății generale, predispozițiilor genetice și voinței de a-și asuma riscul, precum și etica muncii, starea financiară, efectele secundare pe termen lung și beneficiile percepute pe care le veți face Primiți pe baza alegerii dvs. Nu este o decizie să fie luată ușor, așa că, dacă sunteți indecis, așteptați -o înainte de a face modificări. După cum știu foarte mult, nu mă opun să fac ceea ce este nevoie pentru a atinge obiectivul cuiva de a deveni pro BB’R, atât timp cât planul este bine gândit, un plan de rezervă este în vigoare, iar individul merge despre realizarea visului său în mod responsabil.