Arent Fox a dezvăluit „creșterea sportului său, precum și a practicilor de afaceri și valori mobiliare” cu adăugarea de cheltuieli de cheltuieli, un fost major major Vicepreședinte executiv al Ligii (MLS), precum și consilier general.

Un consilier strategic cu mai mult de 20 de ani de experiență la MLS, Ordower se alătură biroului din New York al firmei ca partener, precum și va sfătui clienții de pe piața sportivă cu privire la „afacerile lor complexe, precum și problemele juridice.

„Bill aduce o competență diversă care se întinde pe toate elementele activității sportive, inclusiv media, precum și drepturi digitale, sponsorizare, licențiere, investiții de capitaluri proprii, extindere, tranzacții de afaceri, precum și restructurare, pariuri sportive, ticketing, parteneriate la nivel mondial, relații de muncă, precum și relații de muncă, precum ca investigații disciplinare ale jucătorilor ”, potrivit firmei.

Richard L. Brand, care conduce metoda sportivă a firmei, precum și servește ca partener de conducere al Oficiului din San Francisco, a adăugat că Ordower a petrecut 23 de ani cu MLS, „inclusiv în funcția de consilier general, precum și a contribuit la conducerea ligii ligii creștere de neegalat. Experiența sa ca membru al echipei executive la una dintre cele mai importante ligi sportive din țară – inclusiv influențarea eficientă a strategiei sale industriale, precum și media – va fi incredibil de valoroasă pentru clienții noștri de pe piața sportivă. ”

Cel mai recent recent la MLS, Ordower a lucrat ca vicepreședinte executiv, MLS Business Ventures. Acolo, el a stabilit fluxuri de venituri ale cluburilor existente, precum și lărgite, inclusiv pariuri sportive, precum și jocuri, ticketing, investiții de capitaluri proprii, dezvoltare industrială, extindere, precum și expoziții la nivel mondial.

În calitate de vicepreședinte executiv, precum și consilier general al MLS, Ordower a supravegheat toate problemele legale, precum și sfătuiți cu privire la afaceri, inclusiv creșterea, precum și tranzacții de afaceri, mass -media, sponsorizare, precum și licențe, achiziții de drepturi industriale, negocieri digitale, colective, precum precum și problemele jucătorilor, afacerile internaționale, guvernamentale, precum și problemele de proprietate rezidențială intelectuală. De asemenea, el a supravegheat abuzul compus al ligii, precum și programul de sănătate și sănătate comportamentală.

Înainte de a ocupa funcția de consilier general, Ordower a lucrat ca director principal al personalului jucătorilor, unde a fost inclus cu toate elementele ligii, precum și relațiile cu jucătorii de club, inclusiv contractele de jucători, precum și mișcarea, bugetele de venituri ale clubului, programele SABH, precum și programele de SABH, precum și asigurare.

Ordower și -a primit JD -ul de la Instituția de Legislație a Universității George Washington, precum și de la BA, Magna Cum Laude, de la Universitatea Boston.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail