astăzi Saul „Canelo” Alvarez și Comisia de atletism de stat din Nevada au convenit o suspendare de 6 luni pentru boxerul care a încălcat standardele anti -dopare ale statului până la Ingerarea clenbuterolului.

Alvarez a susținut că testul de droguri pozitiv ar putea fi urmărit din carne de vită mexicană. Așa cum s -a discutat anterior, ghidurile din Nevada permit sancțiuni minimizate și chiar nici o suspendare în cazurile în care un test de droguri pozitiv poate fi urmărit în contaminare. Există cel puțin un precedent al Nevada care nu suspendează un luptător în astfel de scenarii, deși acest lucru s-a produs înainte de revizuirea din 2016 la reglementările anti-dopare din Nevada.

În loc să testeze apărarea pe fondul său, Alvarez și NSAC au convenit la o suspendare de 6 luni retroactivă februarie 2018 (data testului său de droguri) și fără amendă. În acord, Alvarez confirmă că a comis o încălcare antidoping, având în vedere peisajul „răspunderea strictă” a orientărilor Nevada, dar a refuzat ingestia intenționată a medicamentului. Pe lângă suspendarea, Alvarez a acceptat să plătească și să treacă un test de urină înainte de următorul său atac în Nevada, care poate fi programat încă din 17 august 2018.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

O privire la peisajul legal pentru audierul de dopaj NSAC al lui Canelo Alvarez 29, 2018 cu 2 comentarii
Comisia de atletism din statul Nevada revizuiește Reglementările anti -dopaj din 11 octombrie 2016 în „dopaj” din 2016
Nevada pare să deschidă cărți ale promotorului anti -doping contracte 27, 2016 Cu 3 comentarii