Artele marțiale mixte are o problemă cu reducerea rapidă a greutății extreme. Tehnica a dus la moarte, vătămări pe termen lung, precum și o listă din ce în ce mai mare a consecințelor asupra sănătății și sănătății pentru luptătorii care recurg la metode extreme pentru a ajunge să se confrunte împotriva adversarilor care, în cele din urmă, au o dimensiune similară.

Pennsylvania este jurisdicția actuală de a încerca să abordeze această problemă „înfricoșătoare” cu reforma de reglementare. Astăzi, Greg Sirb, directorul executiv al compensației atletice din Pennsylvania a lansat respectarea detaliilor despre planurile lor de a stabili clase minime fără riscuri pentru luptători pe baza compoziției corpului:

Pe măsură ce mulți dintre voi înțeleg, am fost mult timp un avocat pentru cântărirea exactă în aceeași zi-pentru mine obligă cu adevărat un concurent să se confrunte cu o greutate mult mai naturală. Recunosc că există un anumit merit de a avea cu o zi înainte de cântărire, cu toate acestea, fără a avea un tip de verificare/echilibru la „câștigarea greutății”. Prospectiva pentru abuzul acestui sistem este alarmant.

Abuzurile de reducere a greutății au fost complet documentate, precum și consecințele legate de sănătate sunt înfricoșătoare. Văd o mulțime de acești tineri luptători amatori care se antrenează/practică pentru singura funcție de a pierde în greutate – atunci când trebuie să fie la metodă pentru a -și îmbunătăți abilitățile.

Ca atare, compensația PA va începe acum un program de „încercare” care va avea nevoie de verificarea tuturor luptătorilor MMA amatori pentru grăsimea corporală. Acest program va fi modelat după NCAA, precum și programe de lupte înalte instituții, care specifică niciun luptător (luptător) nu poate merge la o greutate sub 5% din grăsimea generală a corpului. Colegiul American de Medicină Sportivă, precum și Academia Americană de Pediatrie au stabilit 5% ca procent minim de grăsime corporală pentru a se asigura că sănătatea și sănătatea mare (femeile vor fi la 10%). A merge sub minimum 5% grăsime corporală poate provoca consecințe severe pentru sănătate și sănătate, precum și performanțe afectate. ACESTA ESTE UN FAPT. Această politică de 5% a funcționat cu succes pentru ultimii (16) ani atât în NCAA, cât și în multe programe de lupte de înaltă instituție

Toți luptătorii MMA amatori, kickboxers, precum și luptătorii din Muay Thai vor testa/cântărit, precum și o greutate minimă vor fi bine stabilite pentru fiecare concurent (păstrând întotdeauna întotdeauna regula de grăsime corporală de 5%).

Odată ce această greutate minimă este bine stabilită, compensația PA va plasa această greutate pe baza de date ABC MMA (această greutate va fi marcată clar în caseta de lângă numele luptătorilor). Acest concurent nu va putea susține (în PA) în niciun tip de greutate mai mică decât această greutate de grăsime corporală de 5%.

Deși compensația PA realizează că fiecare compensație este pe cont propriu pentru a -și da seama dacă va lăsa un concurent să se confrunte cu o greutate mai mică decât greutatea minimă bine stabilită – aș preciza toate comisioanele pentru a folosi o mare judecată în această privință, mai ales atunci când este Un adevăr bine stabilit că a depăși mai mult de 5% grăsime corporală nu este sănătos.

Dacă fiecare compensație obligă acești luptători amatori să respecte regula de grăsime corporală de 5%, consider că aceasta ar merge o metodă lungă pentru a scăpa de pericolele deshidratării.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Compensarea atletică din Ohio trece la reducerea greutății Reforme 16 iunie, 2016in „Ohio Battle Sports Law”
Compensarea atletică din Kansas aduce reforme de reducere a greutății 20, 2016in „Reforma reducerii greutății”
Departamentul de Mohegan de Orientare Atletică implementează Reforma Reformelor pentru reducerea greutății 4, 2016 în „Reforma reducerii greutății”