, membru al Comisiei de Stat din Nevada, Bill Brady, a demisionat astăzi. Steve Carp de la Las Vegas Review-Journal este primul care a rupt această poveste și relatează după cum urmează:

Bill Brady, care a ocupat funcția de membru al Comisiei de atletism din Nevada, având în vedere că 2007, și-a dat demisia din funcția sa pe grupul de cinci membri.

Demisia lui Brady este eficientă imediat.

Într -o scrisoare către guvernul Brian Sandoval datat miercuri, Brady a spus că este timpul să pășească.

„Pentru toate lucrurile din viață există un sezon și cred că sezonul meu în cadrul Comisiei Atletice din Nevada trebuie să se încheie acum, astfel încât să poată începe un alt sezon interesant”, a scris Brady în scrisoarea sa către Sandoval.

Brady a fost numită inițial în comisie în 2007 de atunci. Jim Gibbons. El a fost re-numit în 2010 și pentru a treia oară în 2013.

“Am un profund respect și dragoste pentru luptători, judecători, arbitri, personal și cei asociați cu lumea de luptă din Nevada și nu numai”, a spus Brady în scrisoarea sa de demisie. „A fost o onoare a unei vieți pentru mine să slujesc pe NAC. Am acordat tot ce este mai bun comisiei de mai bine de șapte ani și cred că am contribuit într -un mod pozitiv în acea perioadă. ”

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Cel mai nou comisar al NAC a raportat istoricul „conduitei neprofesionale” 8 noiembrie 2016
Comisia de atletism din Nevada adoptă un nou chestionar pre -luptă din 13, 13, 2016 în „Legea sportului de luptă din Nevada”
Comisia atletică din Nevada respinge Jake Ellenberger Foot care se căsătorește cu TKO APPEALDEMBER 30, 2016