5 Beneficii semnificative pentru sănătate și wellness ale cartofilor minunați
De Danna Norek

(NaturalNews) Cartofii minunați, de asemenea, identificați în mod obișnuit ca niște yamuri, sunt un excelent, precum și un cost redus esențial pentru a avea la îndemână. Aceste puteri nutritive cu flori de portocale profunde adaugă o serie de elemente importante la dietă. Sănătatea și starea lor de sănătate, precum și administrarea greutății beneficiază cu mult valoarea nutritivă descoperită în alb normal, precum și în cartofii galbeni cu carne.

Conținut superior de fibre

Cartofii dulci conțin aproape de două ori mai multe fibre decât alte tipuri de cartofi. Contribuind aproape 7 grame de fibre pe porție, fac un plus de amidon excelent la orice tip de masă. Materialul cu fibre ridicate le oferă o calitate „arsură lentă”. Acest lucru înseamnă, practic, energia lor calorică este utilizată mai lent și mai eficient decât un carbohidrat cu conținut scăzut de fibre.

Health Healthy

Conțin o cantitate mare de vitamina B6. Această vitamină este vitală în descompunerea unui compus numit homocisteină, care contribuie la întărirea arterelor, precum și la vasele de sânge. Vitamina B6 ajută la pereții acestor pasaje de sânge importante versatile, precum și sănătoase, ceea ce permite sângelui să curgă liber.

În plus, cartofii minunați conțin cantități mari de potasiu. Potasiul joacă o funcție importantă în reducerea tensiunii arteriale prin creșterea corpului excesului de sodiu, precum și reglarea echilibrului fluidului. De asemenea, este un electrolit important care ajută la controlul ritmului natural al inimii, precum și păstrează funcția tipică a creierului, precum și sistemul central anxios.

Bogat în beta-caroten

Beta-carotenul sau vitamina A este un antioxidant important. Un cartof minunat mediu oferă corpului tău alocația totală de zi cu zi sugerată de vitamina A, precum și apoi unele. Vitamina A este utilă în prevenirea mai multor tipuri de cancer diferite, deoarece este unul dintre cei mai puternici antioxidanți de acolo.

De asemenea, beta-carotenul ajută la protejarea internă a pielii de la deteriorarea soarelui, atât prin deviere, cât și prin repararea deteriorării celulelor declanșate de expunerea la UV extremă. De asemenea, este un nutrient excelent pentru sănătatea și sănătatea ochilor, precum și a fost legat de prevenirea pierderii vederii, precum și de degenerarea maculară.

O sursă excelentă de mangan

Manganul este un mineral puțin discutat, care are unele beneficii excelente pentru sănătate și sănătate. Este un element pivot în metabolismul carbohidraților, care ajută la sprijinirea nivelului sănătos al zahărului din sânge. Acest lucru poate ajuta la stabilizarea apetitului timp de ore întregi, spre deosebire de satisfacția temporară care include majoritatea altor carbohidrați.

De asemenea, este un cofactor în enzime care joacă o funcție importantă în generarea de energie, pe lângă utilizarea eficientă a antioxidanților. Este utilizat pentru tratamentul anemiei, precum și este util ca tratament pentru o serie de simptome premenstruale și la femei.

Bogat în vitamine C, precum și E

Ca și cum ar fi una dintre sursele de legume de top ale beta-carotenului, nu ar fi suficiente, cartofii minunați sunt, de asemenea, bogați în vitamine C, precum și E. Acestea sunt vitamine antioxidante puternice care joacă o funcție importantă în prevenirea bolii, precum și longevitatea.

Ambele vitamine joacă, de asemenea, o funcție semnificativă în sănătate și sănătate, precum și frumusețea pielii tale, precum și a părului, ceea ce le face suplimente proeminente. Combinația dintre beta-caroten, vitamina E, precum și vitamina C într-un aliment face ca minunatul cartofului să fie un „mâncare de frumusețe”. Acești nutrienți contribuie la un ton sănătos și radiant al pielii, precum și la părul vibrant.

Despre autor:
Danna Norek are aura senzorială tot corpul natural, pielea, precum și îngrijirea părului. Puteți descoperi informații despre corpul natural al Aura Sensory, precum și produsele de îngrijire a pielii, inclusiv o lămâie naturală, lavandă, precum și un săpun de acnee cu ulei de arbore de ceai, un aluminiu natural, precum și deodorant fără substanțe chimice (formulă nouă, îmbunătățită), precum și loțiuni naturale de corp cu unt de shea, precum și ulei de nucă de cocos la Aura Sensory (a adăugat doar un sulfat, radiază și îmbunătățirea șamponului!).