Dacă aveți un birou în picioare, cel mai probabil l -ați selectat ca metodă pentru a lupta cu toate negativele care vin de la a sta timp de opt ore pe zi (știți, cum ar fi să dobândiți și greutatea ca având un pericol mai mare pentru bolile cardiovasculare). Cu toate acestea, doar în picioare nu te va duce la fel de departe. Studiul de cercetare arată că trecerea de la a sta la picioare nu se ridică exact cât de numeroase calorii ardeți. În plus, vă poate face să vă facă rău picioarele, precum și articulațiile! „A rămâne într -un singur cadru la fel de mult timp nu este fantastic pentru corpul tău, așa că trebuie să te asiguri că te relocă”, afirmă Sarah Jane Parker, instructor personal de fitness autorizat din Wyoming.

Din fericire, strecurarea unui antrenament la biroul tău în picioare este simplu de făcut. Încercați să respectați rutina cu care a venit Parker, care combină mișcările de rezistență, precum și întinderea. Sunt suficient de simple încât să le puteți face în timp ce citiți e -mailuri sau pe un apel telefonic seminar, precum și sunt atât de subtile încât nu va trebui să vă preocupați de colegii care vă privesc.

Creșterea vițelului în picioare: creșteți -vă pe degetele de la picioare, ridicându -vă călcâiele de pe podea. Mergeți încet – luați două numărări care urcă, precum și două numărări care se întorc. Faceți 15 până la 25 de repetări (puteți face ambele picioare împreună sau faceți doar un picior de fiecare dată pentru a -l face mult mai provocator).

Extensii de picioare în picioare: Implicați -vă miezul – acest lucru evită să vă arhivați și să vă arhivați – atunci prelungiți unul dintre picioarele dvs. direct în spatele vostru, implicându -vă glutele în timp ce mergeți. Faceți 12 până la 25 de repetări.

Standing Hamstring Curl: îndoiți un genunchi, precum și aduceți -vă piciorul spre glute, apoi eliberați -vă înapoi. Faceți 12 până la 25 de repetări pe fiecare parte.

Întinderea vițelului în picioare: relocarea mai bună la un picior al biroului dvs., ridicați sfera unui picior de pe podea, precum și locația pe picior (vă păstrați călcâiul pe podea). Înclinați -vă corpul în birou, precum și simțiți întinderea în vițel. Țineți 20 până la 30 de secunde, precum și repetați pe cealaltă parte.

Întinderea pieptului în picioare: agățați -vă mâinile împreună în spatele spatelui, îndreptați -vă brațele, precum și ridicați -le în timp ce trageți -vă pe lame în jos. Îți vei simți sânul deschis, ceea ce ar trebui să se simtă fantastic după ce te -ai aruncat înainte la birou. Țineți timp de 20 până la 30 de secunde, precum și repetați.

Standing Standing/Back Stretch: Îndoiți -vă cel mai bun genunchi, precum și ridicați -l la fel de mult ca înălțimea șoldului, pentru a vă asigura că vă echilibrați pe piciorul stâng. Locație mâna stângă pe cel mai bun genunchi, precum și răsuciți torsul spre dreapta. Țineți 10 secunde, apoi repetați pe cealaltă parte.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Alice Oglethorpe

Alice Oglethorpe este un scriitor independent, precum și editor cu sediul în Chicago, IL. Ea acoperă sănătatea, fericirea, fitness -ul, precum și orice altceva care îi interesează interesul. Lucrarea ei a apărut în O, revista Oprah, Self, Shape, Fitness, Redbook, Sănătate, Case și Grădini mult mai bune, Psihologie Today, Great Menagekeeping, precum și multe altele.