pasionat de arte marțiale, fizician, precum și autorul Jason Thalken, a dobândit recent un brevet pentru un stil de cap, pe care speră cu adevărat să poată minimiza trauma capului, precum și incidența de cronică cronică cronică Encefalopatie traumatică în contact cu sport.

În efortul de a aduce interes pentru acest brevet, Thalken a publicat textul complet al brevetului său către ResearchGate, precum și este oferit aici.

Cap de minimum pentru minimum materialul de brevet al traumei capului

Nu mă voi pretinde că am un fundal de fizică sau inginerie capabil să disecă eficacitatea potențială a acestui produs, totuși, dacă alți fizicieni sunt de acord că stilurile lui Thalken dețin sporturile de luptă potențiale, precum și să ia legătura cu lumea sportului trebuie să -l ajute în siguranță finanțarea pe care el trebuie să scoată acest produs de pe sol.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Medicii din ring care lucrează la declarația de consens privind headgear în Battle SportsOctoctock 17, 2022in „Studii de siguranță”
Să vorbim despre fizică, mănuși, sporturi de luptă, precum și traumaseptul cerebral 8, 2016 în „Studii de siguranță” din 2016
Să vorbim despre boxul olimpic, trauma creierului, precum și sexismul 25 iulie 2021